Om WebFinance

WebFinance.se är utformad för att göra det enkelt för dig att välja finansiella tjänster.

De senaste två åren, upptäckte mer än 120 000 personer i Norge och Sverige om hur våra tjänster har gjort det lätt att få finansierings erbjudanden online, utan kostnad eller förpliktelse.

WebFinance ägs av Leads AS, som sedan 2011 har arbetat uteslutande med webbtjänster.

Hur fungerar tjänsten?
WebFinance är snabbt och enkelt att använda.

Fyll i formuläret så kommer vi att vidarebefordra din ansökan till upp till fem finansiella partners som passar dina önskemål. Du är fri att tacka ja eller nej till de erbjudanden du får.

Våra finansiella samarbetspartners förmedlar refinansiering och konsumtionslån. Du kommer att bli kontaktad med ett erbjudande inom två arbetsdagar, därefter avgör du själv hur du vill gå vidare.

Det bästa av allt? Tjänsten är helt gratis.

Hur gör vi pengar?
Vi får våra intäkter genom att vidarebefordra information som du lämnar till de olika banker och företag som vi arbetar med. Vilken bank eller företag du väljer i slutändan, eller om du väljer någon alls, påverkar oss inte. Vi har därför inget intresse av att främja någon bank eller företag över en annan, och du kan vara säker på att de tjänster som du får är både bra och representativa.

Vi vill göra vår hemsida ännu bättre för dig som användare.
För din information, använder vi cookies för att göra användarupplevelsen bättre.

Har du frågor? Skicka oss enkelt ett mail till post@finans24.org.

Information om ränta
Räntan är individuell (vanligtvis 3,85% - 18,15%) och bestäms utifrån dina förutsättningar. Om den rörliga årsräntan är 5,56% blir den effektiva räntan 5,91% för ett lån om 100 000 kr med 5 års löptid och uppläggningsavgift om 495 kr samt 0 kr i aviavgift vid autogiro. Det totala beloppet att betala blir då 115 275 kr och din månadskostnad blir 1 913 kr. Räntor per 2013-08-19.

Leads AS
Tel: +47 63 87 77 77
Adress Huvudkontor:
Industriveien 9b, 2020 Skedsmokorset - Norway
Postadress:
Vardelia 11, 2020 Skedsmokorset - Norway